loading...

Ervaar MANFULNESS!

Kom kennismaken!

Geïnteresseerd in wat MANFULNESS voor jou kan betekenen?

  Zacht is de nieuwe Kracht

  • DoorLars Ros
  • 17/06/2019

  Samen met Guido Stalman was ik op het Wildeman Festival. Waarom?:
  Drie dagen de tijd voor jezelf, zakken in je lijf, voelen wat er in je hart leeft, rust in je hoofd en antwoorden vinden op vragen die er in je leven.

  Natuurlijk ook om MANFULNESS met de mannen te delen in de vorm van twee workshops. Oh! Wat hebben we weer mogen ervaren hoe belangrijk het is dat mannen eerst leren ontdekken wat hun werkelijke behoefte is. Dan te zien hoe ze het lef vinden om hun behoefte vriendelijk (!) uit te spreken. Wonderlijk wordt het wanneer hij deelt ZONDER een verwachting te hebben van de uitkomst hiervan: want dat is het nieuwe MAN-ifesteren.

  Dat er dan ruimte komt om moeiteloos je grenzen te bewaken: gewoon door ‘ja’ of ‘nee’ te zeggen als dat nodig is, tsja, dat is dan ook duidelijk.

  Op een zachte manier krachtig zijn, dat is moeiteloos MAN-ifesteren

  Zacht, zacht, zacht. Afgelopen dagen zo gezien en gevoeld hoe graag mannen (ja, ook ik) willen ontdekken om die zachtheid van binnen te hervinden, te verzorgen, te voeden en te eren. Gewoon ervaren dat hier onze Ware Kracht zit. Ervaren dat dit onze toegang is tot ons werkelijk potentieel. Ik ben het Wildeman Festival dankbaar dat Guido en ik opnieuw zichtbaar krijgen wat er mogelijk is wanneer mannen, via zachtheid, hun Ware Kracht hervinden én dus weer hun hart kunnen openen.

  Een mannen hart werkelijk openen is de wereld verzachten…

  No alt text provided for this image