START MANFULNESS Advanced

27

september 2019
Een vervolg op én verdieping van de Manfulness training

MANFULNESS Advanced

Hét vervolg op de MANFULNESS training!
Tijdens de MANFULNESS Advanced  ga je jouw opgedane kennis, inzichten en vaardigheden nog verder verdiepen. Voor nog meer focus, rust, gezondheid en plezier.

Net zoals bij de Manfulness training bestaat het programma uit beste vanuit yoga en persoonlijke ontwikkeling voor mannen. Twee vertrouwde pijlers. De derde pijler is het officiële vervolg op de Mindfulness (MBSR) training; De Mindful Based Compasionate Living (MBCL) training. Wetenschappelijk onderbouwd en aangevuld met zeer praktische oefeningen gebaseerd op neurowetenschap.
Deze 3 pijlers zorgen voor een zeer krachtig vervolg! Het programma bestaat uit 6 losse dagen én een afsluitend weekend. 17 dagdelen in totaal.


Tijdens de bijeenkomsten ga je aan het werk met de 3 bouwstenen van de Manfulness advanced training;

 1. Nog vriendelijker voor jezelf
  • Zelfzorg, waardoor je beter kunt zorgen voor de ander
  • Zelfacceptatie, groei-versneller voor ontwikkeling
 2. Richten van aandacht en energie: jij kunt jouw aandacht en energie richten op datgene wat er écht toe doet.
  • Aandacht trainen
  • Focus/Visie bijschaven
 3. Verkrijgen van inzicht: je kiest steeds makkelijker voor wat jou gelukkig maakt
  • Bekrachtigende patronen verder uitbouwen
  • Niet-bekrachtigende patronen nog meer demonteren

Het krachtige vervolg op de MANFULNESS training helpt je om oude patronen te doorbreken, nieuwe kansen te leren zien en nieuwe vermogens en creativiteit aan te boren.

We willen je uitnodigen om mee op reis te gaan en je eigen held te worden. Je zult ervaren hoe het is om een held te zijn in je eigen verhaal en dat van anderen. Je zult leren hoe je dat stap voor stap kunt aanpakken.

Een held zijn houdt in dat je 100 procent verantwoordelijk bent voor je eigen welbevinden, voor een optimaal leven, een optimale baan, een optimaal team, een optimaal gezin en een optimale relatie.
Die verantwoordelijkheid begint met het verhaal dat jij erover vertelt en hoe dat verhaal de situatie waar je je in bevindt, aantrekkelijker, spannender, uitdagender, opener en prettiger kan maken.

Ga je mee?

Tijdens de bijeenkomsten ga je ervaring op doen met tools waar je tussen de bijeenkomsten mee gaat oefenen. Daarnaast zul je leren welke (wetenschappelijk onderbouwde) theorieën ten grondslag liggen aan de technieken waar je mee werkt. Tenslotte zul je iedere keer hele praktische tips meekrijgen over hoe je dit toepast in jouw dagelijks leven.

> Nog niet de Manfulness training gevolgd? Klik dan hier

START VRIJDAG 27 SEPTEMBER

(één bijeenkomst per twee weken)

 • 27 sept
 • 11 okt
 • 1, 15, 29 nov
 • 13 dec
 • Afsluitend weekend: 11 & 12 jan

Locatie: Yogastudio Werk met Yoga, Jachthaven Naarden, IJsselmeerweg 6, Naarden

INVESTERING

€ 1.780,-
Dit is incl. lesmaterialen & lunch tijdens losse bijeenkomsten. En lunch, diner,  ontbijt, overnachting tijdens afsluitende weekend. Exclusief BTW.

Ik meld me aan!

  Wat anderen zeggen