Themadag MANFULNESS Zweethut

6

december 2019
2 dagdelen MANFULNESS

Themadag MANFULNESS Zweethut

Vrijdag 6 december organiseren we een impactvolle middag en avond, de MANFULNESS Zweethut. Één van de Thema Dagen die we door het jaar heen voor mannen organiseren die bekend of nog onbekend zijn met Manfulness.


Een zweethutceremonie is een oeroud ritueel dat door vele volkeren werd / wordt beoefend.Veelal als voorbereiding op belangrijke evenementen en andere ceremonies en ook als een op zichzelf staande ceremonie.

Wij zullen de sessies in de hut afwisselen met yoga, meditatie en reflectie.
Onze zweethutsessies wordt gehouden in een initi. Een halve bijenkorf van wilgentakken die afgedekt is met een aantal lagen (wollen) dekens. Midden in deze “hut” is een stenen put gegraven waarin de rood gloeiende stenen gelegd worden die een belangrijk onderdeel vormen van de ceremonie. De stenen zijn twee tot tweeënhalf uur in een vuur verhit tot ze voldoende warm zijn om jou dat te geven wat nodig is om je verder te helpen op je pad. Over deze hete stenen wordt tijdens het ritueel water gegoten waardoor er stoom ontstaat. De stoom en de hitte werken reinigend en verdiepend. Ze helpen om hoofd, hart en buik te verbinden.

Deze ceremonie doen we met elkaar, onder de kundige leiding van Jeroen Wolf.


Deelname gaat over jezelf:
Jouw gedachten laten voor wat ze zijn en stil worden en voelen waar het echt om gaat in dit leven. Wat heb jij echt nodig hebt om jouw potentieel volledig te benutten?
De ceremonie staat niet op zichzelf maar is onderdeel van een weg. Die jou weer terug brengt tot wie je bent.
Genoeg verteld! Ervaar deze Thema Dag en gun jezelf een onvergetelijke ervaring!

> Liever de volledige training van 8 losse dagen? Klik dan hier

> Liever eerst kennismaken? Kom naar onze kennismakings workshop

VRIJDAGMIDDAG & AVOND 6 DECEMBER

Tijd: 12:00 – 20:00 uur

Locatie: Hopweg 21, 8314 PX, Bant

INVESTERING

€ 185,- Exclusief BTW.

Ik meld me aan!

    Wat anderen zeggen